Hostal El Quintà....descansa entre muntanyes

L’Hostal El Quintà, és un petit allotjament amb 12 habitacions, situat al costat mateix del Restaurant Les Planes al veïnat d’Espinavell, dins el terme municipal de Molló, a la Vall de Camprodon.

Als peus del Costabona, un dels cims més alts i emblemàtics del Ripollès, i envoltat de muntanyes, prats i rius l’Hostal El Quintà és el lloc ideal per desconnectar de la vida rutinària, o simplement descansar i gaudir de la tranquil·litat d’aquestes terres idíl·liques.

Veniu a l’Hostal El Quintà, la privilegiada situació del nostre establiment us permetrà i facilitarà l’accés a un gran ventall de possibilitats relacionades amb el turisme actiu i de gran nombre d’esports d’aventura. Excursions i senderisme per tots els gustos, esquí durant la temporada d’hivern a la nostra estació veïna de Vallter 2000, rutes amb btt, activitats de lleure per tota la familia, estem a 5 minuts en cotxe de Molló Parc, el Parc d’animals dels Pirineus, activitats culturals i gastronòmiques per la comarca, i conèixer i gaudir de la natura més viva del Pirineu de Girona.

Ens caracteritzem pel tracte familiar amb el que atenem als nostres clients. A més, el bon menjar, la tranquil·litat, l’elegància de les instal·lacions, així com la nostra situació geogràfica, són part del nostre atractiu.

Vine i descobreix un nou món de sensacions!