Espinavell

Espinavell: Un racó de natura a l’alta vall de Camprodon, en un entorn idíl.lic. 

entorn3
Descobriu l’encant d’un poblet típic d’alta muntanya, pas a pas, carrer a carrer, on l’agricultura i vidà de pagès ha conservat un entorn idíl.lic. Des de L’Hostal El Quintà, als peus del Costabona, uns dels cims més alts del Ripollès, es poden observar unes vistes espectaculars de les muntanyes del voltant i del mateix Costabona. Situat en plena natura i al costat del riu Ritort, Espinavell està a només 5 minuts de Molló i a 10 minuts dels núclis més importants de la Vall, com Camprodon.

A l’hivern, és ideal per la pràctica de l’esquí i la resta d’esports relacionats amb la neu. A només 30 minuts hi ha l’estació d’esquí alpí de Vallter 2000. Durant la resta de l’any, es poden fer excursions i passejades pels paratges o muntanyes dels voltants, conèixer la nostra història, la gastronomia, el nostre romànic o simplement descansar i gaudir de la tranquilitat d’aquestes terres on el temps s’hi atura.

Què visitar?

stceciliamolloEsglésia de Santa Cecília de Molló
És l’església parroquial de Molló. Datada al segle X i bastida al segle XII amb gran austeritat, té un campanar de 4 pisos i una portalada lateral especialment remarcables.

lesneusespinavellEsglésia de la Mare de Déu de les Neus d’Espinavell
Sufragatòria de la de Molló. És un edifici de finals del segle XVII, amb un campanar notable i obertures poc usuals.